32 godine iskustva

Savox je najveći proizvođač montažnih kuća u Bosni i Hercegovini i regionu. Sa višedecenijskim iskustvom i ekspertizom u dostizanju ekstremno visokih očekivanja naših klijenata širom Evrope postali smo lider u proizvodnji montažnih kuća. Dijapazon projekata koji se ubrajaju u impozantnoj referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih višegodišnjih projekata. Naš proces izgradnje montažnih kuća je praćen garancijom banke koja našim klijentima daje dodatnu sigurnost da će kvalitet gradnje ispuniti sve dogovorene aspekte.

Najviše standarde u proizvodnji i ostalim poslovnim procesima potvrđuju i mnogobrojni certifikati koje su izdale vodeće certificirane kompanije. Stalno usavršavanje poslovnih procesa u skladu s poslovnom filozofijom pozicionirale su nas kao lidera u proizvodnji montažnih kuća.

Kompanija “Savox”, osnovana je 1989. godine, a osnovni proizvodni program je proizvodnja montažnih kuća i zgrada, drvo i drvo-aluminijum prozora i vrata i peleta. Koristeći naučna dostignuća i razvoj opreme u drvnoj industriji pomjeramo granice kvaliteta na najveće moguće standarde.

SAVOX GROUP

Proizvodi

U našim pogonima se stvaraju proizvodi među najkvalitetnijim u Evropi, što je rezultat višedecenijskog iskustva, najsavremenije tehnike i želje da se uvijek može bolje.

Iskustvo

Savox je kompanija sa višedecenijskim iskustvom i ekspertizom u dostizanju ekstremno visokih očekivanja kod naših klijenata širom Evrope.Dijapazon projekata koji se ubrajaju u impozantnoj referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih višegodišnjih projekata.

Rad

Savox je u mogućnosti da realizuje svaku Vašu ideju i zamisao perfektnog prostora, od izrade idejnog rešenja, glavnih projekata enterijera i 3D vizuelizacija, uključujući koordinaciju, organizaciju i nadzor nad izvođenjem svih enterijerskih radova i opremanja, po sistemu ključ u ruke.

Etika

Nastojimo da poslujemo na načelima koji odražavaju etički kodeks, i  kolektivno kao firma i kao individue zaposlene u kompaniji.

Fabrika prefabrikovanih elemenata

Svetogorska b.b.
75446 Milići

Fabrika elemenata i stolarije

Jovana Cvijića 5
75446 Milići

Savox Group | Fabrika prefabrikovanih elemenata
Savox Group | Fabrika elemenata i stolarije
Svaka građevinska parcela je različita i zato naši arhitekti žele da znaju što više informacija o istoj kako bi dobili preciznu sliku okoline objekta te kreirali idelnu kuću za Vas.
Savox Group | 32 godine iskustva