loader image

Montažne kuće

Proizvodimo niskoenergetske, pasivne i standardne montažne kuće, kao i montažne objekte svih namjena, po sistemu roh-bau (gruba gradnja), a takođe i po sistemu “ključ u ruke”, uvažavajući potrebe, želje i mogućnosti kupaca. Montažne kuće su značajno jeftinije od zidane gradnje. Činjenica da su ove kuće proizvedene u krugu fabrike a zatim transportovane i sastavljene, smanjuje troškove oko same izgradnje, povećava efikasnost radnika i drastično smanjuje vrijeme procesa izgradnje.

Iskustvo

Višedecenijsko iskustvo, najsavremenija tehnologija i obučenost kadrova u proizvodnji i montažnih objekata različite namjene, garancija su kvaliteta naših proizvoda i zadovoljstva naših Kupaca. 

Brza izgradnja

Montažne kuće odlikuje brža izgradnja i brži povrat ulaganja. Montažna konstrukcija može smanjiti vrijeme gradnje za 70%. 

Isplativost

Proizvodnja elemenata u krugu fabrike, njihov transport i sastavljanje na mjestu gradnje, drastično smanjuje troškove i vrijeme izgradnje i povećava efikasnost radnika. 

Imate plan i projekat?

Zatražite ponudu! Pošaljite nam email na prefab@savoxgroup.ba

Montažne kuće

Montažne kuće

Proizvodimo montažne kuće i montažne objekte svih namjena po sistemu roh-bau ili “ključ u ruke” uvažavajući potrebe, želje i potrebe kupaca.

Klasične montažne kuće

Moderne montažne kuće

Dupleks montažne kuće

Montažne kuće prilagođene Vašim zahtjevima

Montažne kuće prilagođene Vašim zahtjevima

Vaš dizajn i naše iskustvo

Ako ste donjeli odluku o izgradnji kuće, onda je Savox Group prava adresa za Vas, posebno kada je u pitanju izgradnja kuće unikatnog dizajna. Jedinstven dizajn kuće zahtijeva drugačiji pristup, zahtijeva kvalitetne savjete, izvrsnog arhitektu i obučen tim stručnjaka koji će Vam ostvariti snove. Svjesni smo da je ovo težak zadatak, ali naše iskustvo i znanje te najnovnije tehnolgoija daju nam potrebnu sigurnost da ostvarimo Vaš san.

Od ideje do realizacije

Možemo Vam pomoći pri odabiru arhitekte koji će Vam pomoći u realizaciji Vaših ideja, ali to možete učiniti i sami i dostaviti nam već pripremljen projekt Vaše buduće kuće. Pomoći ćemo Vam i savjetovati Vas pri odabiru materijala, a mi ćemo se potruditi da kuća bude kvalitetna i prema svim Vašim željama.

Ispunjavanje individualnih želja naših kupaca za nas je izazov. Prilikom izgradnje individualnih kuća stekli smo dovoljno znanja i iskustva da možemo preuzeti i najzahtjevnije projekte na području gradnje kuća jedinstvenog dizajna.

Imate plan i projekat?

Zatražite ponudu! Pošaljite nam email na prefab@savoxgroup.ba